Produse

Newsletter

Inscrie-te la newsletter-ul nostru


Solutii de finantare

CARDUL DE CUMPARATURI RAIFFEISEN BANK

12 RATE EGALE FARA DOBANDA

 

Tine mereu pasul cu tine.

 

Oricare ar fi lista ta de cumparaturi cu noul card de cumparaturi te bucuri de cele mai multe optiuni de rambursare:

 • 0% dobanda pana la 56 de zile. Foloseste cardul de cumparaturi fara dobanda! Plateste cu cardul, ramburseaza integral sumele utilizate, pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda. 
 • Rambursare flexibila. Este alegerea ta cati bani rambursezi lunar! In functie de banii pe care ii ai la dispozitie poti rambursa lunar orice suma, pornind de la minimum 5% din creditul utilizat. 
 • Rate fara dobanda. Plateste in maxim 12 rate lunare fixe fara dodanda la magazinele partenere ale Programului Multishop Raiffeisen si beneficiezi de dobanda 0%.
 • Plata in rate fixe, cu dobanda redusa. Gestioneaza-ti bugetul cu costuri reduse! Apeleaza serviciului Call Center Raiffeisen la numarul de telefon 0800 802 02 02 si alege plata in rate lunare fixe (3,6, 9 sau 12 de rate) cu dobanda redusa pentru cumparaturi in valoare de minimum 300 Lei si ai dobanda mai mica decat dobanda standard. Dupa postarea unei tranzactii in rate fixe cu dobanda redusa poti folosi in continuare limita de credit ramasa pentru plati la comercianti sau retrageri de numerar, suma minima de plata va fi formata din rata fixa (ratele fixe) cu dobanda redusa +5% din sumele utilizate si ne-postate in rate fixe cu dobanda redusa.
 • Sistem de rambursare flexibil. Poti alege data de emitere a raportului de activitate (7, 15 sau 22 ale lunii) si modul de rambursare a sumelor utilizate (prin depunere de numerar, virament bancar sau debitare automata a contului curent de la Raiffeisen Bank).
Caracteristici:

 • Card de credit, in lei, pentru persoane fizice.
 • Utilizare nationala si internationala (in strainatate se face automat conversia in moneda tarii respective).
 • Limita de credit este stabilita de banca pentru fiecare utilizator, intre 700 si 20.000 RON.
 • Rambursare lunara minima: 5% din valoarea creditului utilizat.
 • Limita lunara de cheltuiala: 100% din limita acordata de banca pentru plati la comercianti, 40% pentru retrageri de numerar.
 • Limita zilnica de retragere numerar: 3.000 lei
 • Nu necesita giranti, asigurare sau alte garantii.

 

 

Credit BRD Finance

Apar mereu oportunităţi în viaţa ta care se pot materializa în proiecte profitabile sau simple delicii personale printr-o finanţare avantajoasă. BRD Finance îşi bazează toată activitatea pe expertiza pe care a dobândit-o în aproape 10 de ani de lucru cu clienţii. Suntem o companie care ştie ce vrei!

 

Avantajele ofertei BRD Finance:

 

 • Încredere: colaborăm cu parteneri de renume care, alături de noi, îţi oferă multe avantaje şi promoţii speciale
 • Rapiditate: îţi procesăm cererea în maximum 10 minute şi poti avea bunurile pe loc, în cel mult 2 ore

 • Flexibilitate: putem finanţa orice produse cu valoare cuprinsă între 600 – 30.000 lei, cu rambursare comodă pe o durată de maximum 60 luni

 

 

Fă o simulare rapidă a ratei creditului pe care ţi-l doreşti sau consultă toate informațile utile despre obţinerea şi rambursarea creditului tău!

 

 


 

CREDIT GARANTI Credite de Consum

 

Dacă doriţi să vă reamenajaţi locuinţa, să achiziţionaţi aparate electrocasnice, să plecaţi în vacanţă , noi vă oferim creditul pentru nevoi personale.Creditul este uşor de rambursat, în maxim 60 de rate lunare. Nu se solicită garant.

Caracteristici
- Beneficiaţi de dobândă redusă dacă încasaţi salariul într-un cont Garanti Bank.
- Suma maximă: 20.000 RON.
- Perioada maximă de rambursare este de 5 ani.
- Fără girant sau garanţii.
- Asigurare de protecţie a venitului oferită GRATUIT de către bancă care vă susţine financiar în următoarele situaţii: pierdere involuntară a locului de muncă, incapacitate temporară de muncă, invaliditate totală şi permanentă, deces din orice cauză.